Menu
Winkelwagen

Storage

LEUCHTTURM1917 Book Box LEUCHTTURM1917 Book Box
Bestseller
Book Box De LEUCHTTURM1917 Boekenbox in notitieboek ontwerp is eenvoudige back-to-back elegantie voor je boekenplank. De doos is een universele opbergster en ideaal voor creatieve geesten. Het stofvrije ontwerp slaat alles op één plek op - van hele projecten inclusief alle relevante documenten en..
€26,50
Excl. BTW:€21,90
LEUCHTTURM1917 Business card case
Bestseller
Business card case Aan de buitenkant ziet het eruit als een miniatuur notitieboekje. Eigenlijk is het een praktische houder met ruimte voor 25 visitekaartjes, bank- en creditcards, of zelfs loyaliteits- en identiteitskaarten ter grootte van een creditcard. Verkrijgbaar in verschillende kleuren..
€10,95
Excl. BTW:€9,05
LEUCHTTURM1917 Certificate portfolio 20 pockets
Bestseller
Certificate Portfolio (20) Voor het veilig opbergen van belangrijke documenten; ook geschikt voor de stijlvolle presentatie van gedrukte documenten. De 20 stevige, documentkwaliteit transparante showtassen zorgen voor een beschermende en toch aantrekkelijke presentatie van certificaten, aktes en an..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
LEUCHTTURM1917 Certificate portfolio 40 pockets
Bestseller
Certificate Portfolio (40) Voor het veilig opbergen van belangrijke documenten; ook geschikt voor de stijlvolle presentatie van gedrukte documenten. De 40 stevige, documentkwaliteit transparante showtassen zorgen voor een beschermende en toch aantrekkelijke presentatie van certificaten, aktes en an..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Certificate Portfolio (60) Voor het veilig opbergen van belangrijke documenten; ook geschikt voor de stijlvolle presentatie van gedrukte documenten. De 60 stevige, documentkwaliteit transparante showtassen zorgen voor een beschermende en toch aantrekkelijke presentatie van certificaten, aktes en an..
€38,50
Excl. BTW:€31,82
Music Portfolio We bieden verschillende manieren om bladmuziek en songteksten op te slaan. Componisten gebruiken ons Master Slim notitieboek met notenbalken speciaal voor het opschrijven van muziek. Anderen waarderen de voordelen van een terugverende binder. Dit is een eenvoudige muziekmap waarin u..
€23,50
Excl. BTW:€19,42
LEUCHTTURM1917 Music portfolio without elastic strap
Bestseller
Music Portfolio We bieden verschillende manieren om bladmuziek en songteksten op te slaan. Componisten gebruiken ons Master Slim notitieboek met notenbalken speciaal voor het opschrijven van muziek. Anderen waarderen de voordelen van een terugverende binder. Dit is een eenvoudige muziekmap waarin u..
€23,50
Excl. BTW:€19,42
LEUCHTTURM1917 Springback binder LEUCHTTURM1917 Springback binder
Bestseller
Peka Springback Binder De Springback binder is een systeem om het binden van documenten, menu's, recepten, fotoprints en vele andere dingen mogelijk te maken. Het systeem is net zo veilig als een boek en makkelijk om extra pagina's toe te voegen met een duurzame omslag die makkelijk schoon te veg..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Peka Springback Binder Classic (speciale maat) De Springback binder is een systeem om het binden van documenten, menu's, recepten, fotoprints en vele andere dingen mogelijk te maken. Het systeem is net zo veilig als een boek en makkelijk om extra pagina's toe te voegen met een duurzame omslag die m..
€36,95
Excl. BTW:€30,54
LEUCHTTURM1917 Springback binder Classic A4 Landscape LEUCHTTURM1917 Springback binder Classic A4 Landscape
Bestseller
Peka Springback Binder A4 landscape (speciale maat) De Springback binder is een systeem om het binden van documenten, menu's, recepten, fotoprints en vele andere dingen mogelijk te maken. Het systeem is net zo veilig als een boek en makkelijk om extra pagina's toe te voegen met een duurzame omslag ..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
LEUCHTTURM1917 Springback binder Classic A5 LEUCHTTURM1917 Springback binder Classic A5
Bestseller
Peka Springback Binder A5 (speciale maat) De Springback binder is een systeem om het binden van documenten, menu's, recepten, fotoprints en vele andere dingen mogelijk te maken. Het systeem is net zo veilig als een boek en makkelijk om extra pagina's toe te voegen met een duurzame omslag die makkel..
€28,95
Excl. BTW:€23,93
Semikolon Business Card Box Semikolon Business Card Box
Nieuw
Brand: Semikolon
Drie variabele tabbladen en een alfabetische tab set. De Business Card Box met de iconische beige rand biedt een mooi opbergsysteem voor maximaal 480 visitekaartjes. Een venster biedt de mogelijkheid om de doos te labelen of aan te passen. Praktische box voor het opbergen van visitekaart..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
1 - 12 van 20 (2 pagina's)