Over NotitieboekPlaza.nl

NotitieboekPlaza.nl is een webwinkel in kwalitatief hoogwaardige notitieboeken. Onze klanten waarderen keer op keer onze no-nonsense service, gunstige prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Naast bedrijven kunnen ook particulieren via deze website bestellingen plaatsen.

Notitieboeken

Als uitgever van notitieboeken kennen wij als geen ander de kracht van papier. Papier is geduldig en tijdloos. Het vertrouwde papieren notitieboek zal dan ook niet uit het dagelijks leven verdwijnen. Wie schrijft, die blijft!

Wij leveren notitieboeken die aan de huisstijl van de eindgebruiker aangepast kunnen worden. Bijvoorbeeld door middel van gestanste logo’s en/of namen, full colour of (kunst)lederen omslagen, meerdere talen, wit of crème papier en reclamepagina's. De mogelijkheden zijn eindeloos! Opdruk is mogelijk vanaf 50 exemplaren.

  • Ballograf
    Naast pennen levert Ballograf notitieboeken in bijpassende kleuren.
  • Diary Select
    Al 10 jaar produceert Diary Select agenda’s en notitieboeken in diverse fraaie materialen en allerlei afmetingen met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.
  • Leuchtturm 1917
    Het Duitse bedrijf Leuchtturm, opgericht in 1917, produceert notitieboeken in diverse afmetingen en indelingen. Details maken het verschil.